top of page

DET ÄR VI SOM ÄR

THAI HOUSE

Det är vi som driver Thai House i Lidköping och Skövde. Vi hoppas du tycker om våran mat och den service vi eftersträvar att ge just DIG som gäst.

 För oss är alltid GÄSTEN i centrum och vi vill verkligen att ni ska få en  den smakupplevelsen som våra duktiga kockar kan skapa genom sin erfarenhet och fingerfärdighet dom besitter. 

Maten är en del, nästa del som är minst lika viktig för oss är bemötandet och servicen vi erbjuder genom våran duktiga servicepersonal som är där för er.

Ying och Simon

Ying R. - Ägare Skövde

 

Jag startade Thai Hose i Skövde redan 2007 med ambitionen att höja kvalitén på det Asiatiska köket genom extra noga utvalda råvaror och en tydlig kombination av mat och modern restaurang miljö inspirerad av Asiatisk inredning och design. 

ThaiHouse logo vit.png
ThaiHouse logo vit.png

Simon R.​ - Ägare Lidköping

 

Vi  tar det lyckade konceptet min syster skapat i Skövde och öppnar i Lidköping vid Rörstrand.Jag har en tydlig vision och med alla erfarenheter och den kunskap vi samlat på oss under åren i Skövde så kommer vi kunna erbjuda er gäster samma upplevelse och fantastiska mat här i Lidköping!

bottom of page